| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
The Last Tormentor
|
Wysłany: Pon 22:57, 17 Lip 2006 Temat postu: Forum |
|
|
| przydalyby sie jakies nowe dzialy i tematy-moze ktos ma pomysly?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Avaddon
|
Wysłany: Wto 10:15, 18 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
powinien się raczej znaleźć dział o zespole, o płytach, z newsami, jakiś download ( ) i oczywiście offtopic
p.s. przydała by sie mozliwosc ustawienia avatara  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
The Last Tormentor
|
Wysłany: Wto 11:39, 18 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
masz racje jeszcze pare dzialow by sie znalazlo ale to nie ode mnie zalezy narazie mozemy tylko podrzucac pomysly... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kuba
|
Wysłany: Wto 22:31, 18 Lip 2006 Temat postu: Imprezy ! |
|
|
Raczej nie będę prawdopodobnie należał do najaktywniejszych członków tego forum, szczególnie w wakacje ale może zarzuce jakąs propozycję akurat aktualną...Imprezy Teraz wakacje to napewn każdy chodzi bo nie wierzę, że nie Jakie lubicie najbardziej? Jeździcie gdzieś? _________________ ...agh burzum-ishi krimpatul...
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ZUS
|
Wysłany: Sro 0:38, 19 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
| Mozna by zrobic recenzje plytek na forum. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kuba
|
Wysłany: Czw 12:24, 20 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Hej a czy można będzie umieścić avatra na forum?? Chyba ktoś już o to pytał bezskutecznie zresztą... _________________ ...agh burzum-ishi krimpatul...
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Forest

|
Wysłany: Pią 11:30, 02 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Jeżeli to The Last Tormentor jest odpowiedzialny za tworzenie działów i przenoszenie tematów to ma ode mnie opierdol za swoje lenistwo Na forum panuje niezły burdel i chaos. Czym dłużej tak będzie, tym bardziej będzie więcej do sprzątania. Wnioski się same nasuwają że powinien się za to już ktoś wziąć. Ja proponował bym taki podział działów:
- Gorgoroth (dział związany tylko i wyłącznie o gorgoroth, czyli tu wklejamy newsy, wywiady i wszystko inne związane z Gorgoroth)
- Inne Zespoły (to co powyżej, tyle że na temat innych bandów)
- Offtopic (czyli pierdolenie o szopenie)
I jak propozycja dobra czy do bani?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ZUS
|
Wysłany: Pią 13:46, 02 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie Offtop ;p _________________ Goatcraft torment... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
The Last Tormentor
|
Wysłany: Pią 15:06, 02 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
| Forest napisał: | Jeżeli to The Last Tormentor jest odpowiedzialny za tworzenie działów i przenoszenie tematów to ma ode mnie opierdol za swoje lenistwo Na forum panuje niezły burdel i chaos. Czym dłużej tak będzie, tym bardziej będzie więcej do sprzątania. Wnioski się same nasuwają że powinien się za to już ktoś wziąć. Ja proponował bym taki podział działów:
- Gorgoroth (dział związany tylko i wyłącznie o gorgoroth, czyli tu wklejamy newsy, wywiady i wszystko inne związane z Gorgoroth)
- Inne Zespoły (to co powyżej, tyle że na temat innych bandów)
- Offtopic (czyli pierdolenie o szopenie)
I jak propozycja dobra czy do bani?  |
ja tylko moge tematy robic-nie jestem administratorem...ja moge tylko kasowac wpisy
Chetnie bym sie za to wzial jesli gvdf przekaze mi adma na forum-zreszta dluzszy czas o tym myslalem ale jak widzieliscie dawno nie bylo aktualizacji na stronie co jest chyba rownoznaczne z tym ze administratora tu dawno nie bylo-poza tym do wywalenia jest okolo 20 uzytkownikow kttorzy tylko rozsiewali spam i tyle, mozna zrobic jeszcze jakis banner na forum |
|
| Powrót do góry |
|
 |
blaskhyrk

|
Wysłany: Pon 15:15, 22 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
Nowe działy rpzede wszystkim bym porponował dział dla luźniejszych rozmów spoza tematyki kapeli Gorgoroth humor linki i zrobić shoutboxa
A przede wszysktim zdecydowanie za mała rozdzielczośc dopuszczona dla watarów, minimum 150x150 i wielkośc 100 kilo ponad. _________________ AMSG
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dartam

|
Wysłany: Pią 22:27, 02 Kwi 2010 Temat postu: |
|
|
Odświeżę temat, bo rzeczywiście pasowałby dodać parę nowych działów, aby forum zyskało większe zainteresowanie i wyglądało bardziej estetycznie.
Proponuję:
Gorgoroth
Inne zespoły
Offtopic
Ponadto może pasowałoby zmienić logo na forum?
Przypuśćmy na takie:
| Link do loga napisał: | | http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-04/dbe52d60.gif |
I do tematyki by pasowałoby i mniej transferu by żarło (mniej waży niż aktualne). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gvdf Site Admin
|
Wysłany: Sob 17:39, 03 Kwi 2010 Temat postu: |
|
|
| Kiedyś już o tym pisałem, ale jeszcze raz powtórzę: nowych działów nie będzie, bo przy takim ruchu na forum nie ma to sensu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dartam

|
Wysłany: Pon 19:37, 23 Sie 2010 Temat postu: |
|
|
| gvdf napisał: | | Kiedyś już o tym pisałem, ale jeszcze raz powtórzę: nowych działów nie będzie, bo przy takim ruchu na forum nie ma to sensu. |
Szefie, ale z takim podejściem to forum się nigdy nie rozkręci. Przecież jakby nowe działy zostały utworzone, to czy w jakimś stopniu by to przeszkadzało? Jeśli chodzi o opiekę to mogę nadzorować co tutaj się dzieje i usuwać spamy botów, które nas nie dawno odwiedziły.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|